sobota 6. června 2020

Vyjádření Dr. Hovoda

Inu, co se událo. Milé myšlenky (myslím ty o čemkoli, nikoli ty moje které naznačují o čem ty předchozí doopravdy jsou) vydaly sérii nových článků.

Vypustíme ten poslední pojednávající o tisulské princezně. Na pohádky už dlouho nekoukám.

Podíváme se na tyto 2 texty:

  • Přemýšlej co posloucháš
  • Psychologické metody ovládání mysli

Především článek, "Přemýšlej co posloucháš" Dr. Hovoda neuvěřitelně udivil. Samotný článek jako takový ani ne, ten spíše pobavil. V diskusi je ovšem velké množství smazaných příspěvků a následující komentář autora blogu:

Coby Michal se zájmem sleduji, jak někteří lidé se škodolibou radostí v diskuzích kladou pasti na druhé v podobě pomyslných vidlí a jak jiní si s bojovným pokřikem dobrovolně na tyto vidle opakovaně nabíhají. Říkám si, že je to jejich věc.
Jenže coby administrátor tohoto blogu tu již nejsem jen sám za sebe a musím (bohužel) někdy reagovat i na věci, které bych jinak nechal vyhnít v propadlištích času.
A. Nonym alias Dr. Hovodo alias další tu stejně jako v minulosti, tak i nyní vždy svým prvním záměrně provokujícím avšak neosobním příspěvkem láká diskutující k tomu, aby je mohl pod zástěrkou debaty tentokrát již v osobní rovině s chutí nabodávat na ony zmiňované vidle.
Byl tu před nedávnem usvědčen ze záměrného lhaní a tím snahy manipulovat diskuzí. Proto byl požádán, aby na náš blog žádné komentáře nedával.
Z pohnutek, které nechám k posouzení na každém zvlášť, založil blog Myšlenkyoprdeli, aby tam svobodně prezentoval své morální a další žebříčky hodnot. Kdo je na jeho názory zvědavý, ví tedy, kde je hledat.
Stejně jako minule, tak i nyní nikoli pro obsah, ale pro záměr provokovat druhé jsem jeho komentáře odstranil.


Coby Dr. Hovodo k tomu musím uvést následující: Se zájmem sleduji, jak někteří lidé s neuvěřitelnou hloupostí, reagují a omezují svobodu slova jen proto, že se jim nelíbí názory z druhé strany. Dr. Hovodo umí být velkorysý, slušný, galantní. Ale taky umí kuchat, mrdat a v neposlední řadě trollit.
Nakrm Hovoda hovnem a hovno pošle do diskuse zpět, o ničem jiném to není.  Pokud chceš kecat a šířit ruskou propagandu, vč. takových blábolů o nemožnosti přistání na měsíci (Apollo 11, Artemis), nemůžeš čekat, že všichni zareagují tak, že s tebou souhlasí. Narazíš na kámen v podobě tvrdé reality.

Dr. Hovodo takové věci vnímá naprosto jinak. Diskutující nenabíhají na Hovodem připravené vidle vy pitomci. Ve skutečnosti, tím, že stojíte za tak pochybnou "rádoby pravdou" si házíte na zem hrábě a na tyto hrábě šlapete a pak vás to samozřejmě bolí. To je ta tvrdá realita.

Dr. Hovodo se naprosto distancuje od nějakého A. Nonyma. Je však možné, vzhledem k výše uvedenému, že to byl člověk chápající realitu velmi obdobně, jako Dr. Hovodo.

Dr. Hovodo celou dobu blog o čemkoliv bere s nadhledem, ale nepřistoupil na to, aby hrál v diskusi hru na to, že ty konspirační bláboly jsou pravda. To je skutečným důvodem pro ban Dr. Hovoda.

V neposlední řadě je také důvodem pro ban Dr. Hovoda taky jeho veřejně vyjádřený názor na současného prezidenta: Je to kunda vychcaná. Dr. Hovodo podotýká, že v tomto respektoval pravidla blogu myšlenkyocemkoli a používal jiný slovník.

Jak jste mohli vidět, Dr. Hovodo se na myšlenkách nijak nevyjadřoval poslední měsíc, stejně tak nepsal ani nic sem. Neměl důvod, až nyní, poté, co obdržel upozornění na komentář, který ho zmiňuje.

Dr. Hovodo ví, že vyvracet lež zaslepeným je v naprosté většině marný boj. Věří ale, že jeho dřívější komentáře a i tento text poslouží či posloužili jako prevence nakažením se něčím mnohem horším. Falešnou pravdou. Doublespeakem. Dr. Hovodo mnohokrát v diskusi prokázal, že je na správné straně, těch slušných, co stojí za fakty a nebojí se je prokázat. Nehledě na to je to taky troll, který si nebere servítky. Ví a věděl, že není a nebude vítán tam, kde Ruský vítr fouká.

Považoval však za svou morální povinnost, při setkání se lží alespoň zdvihnout meč a bojovat. Narozdíl od jiných slabých duší, ta jeho, která si již prošla mnoha dalšími inkarnacemi ví, že je oč bojovat.

Dr. Hovodo považuje Michalův komentář také za důsledek určitého paranoidního stavu. Zřejmě si myslí, že ho kvůli jiným názorům někdo bude stíhat, ubližovat mu, atp. S trochou nadsázky, že mu život zničí CIA. Dr. Hovodo si nemůže vyložit jinak komentář výše. Tak to ale není. To však neznamená, že se nesetkáte s energickými jedinci, kteří vám vmetou pravdu do tváře. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Buďte tak slušní, jak vám to jenom vaše zadní část těla dovolí.

A vopovažte se hanobit Zemana, vy novinářské kundy.